À la Carte Restaurant


Menukaart À la Carte Restaurant | Desserts | Meer foto's | Recepten

A la Carte

In het à la carte gedeelte serveren wij voorgerechten, vis, vlees en vegetarische gerechten en desserts. Onze unieke keuken creëert klassiek Italiaanse gerechten met het frisse van het verre Oosten en de elegantie van Frankrijk. Onze menukaart wordt elk kwartaal aangepast aan het nieuwe seizoen. Het is niet mogelijk om hier pizza te bestellen. Voor kinderen wordt een uitzondering gemaakt. Voor dit gedeelte is het aan te bevelen om te reserveren. Komt u met een groep, 10 personen of meer kunnen we u alleen een menu aanbieden vanaf 3 gangen tot hoeveel u wenst, dit omdat onze keuken niet groot genoeg is om voor 10 personen of meer á la carte te bieden. Het menu Dello Chef varieert en wordt gemaakt met verse dag producten, helaas kunnen wij u niet van te voren zeggen wat dit menu wordt. Natuurlijk kunt u wel doorgeven wat uw speciale wensen zijn, of bijvoorbeeld als een gast van de groep vegetarisch is of ergens allergisch voor is.

Het diner in het à la carte restaurant wordt geserveerd: Maandag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur

Dello Chef:

3 Gangen menu diner € 39,50
4 Gangen menu diner € 44,50


Eventuele wijnarrangementen zijn mogelijk bij het menu, ook hebben we een surprise menu

Lunchen in het à la carte restaurant?

In het à la carte gedeelte serveren wij lunch van dinsdag tot vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur

3 Gangen menu lunch € 33,50

Elke zondag is er een speciale brunch, met verschillende Italiaanse voorgerechten, verse pasta's en heerlijke wijnen per glas, afgesloten door een lekker kopje O'Pazzo koffie. Voor kinderen is er een kindermenu, kinderpizza of pasta met een drankje en huisgemaakt ijs. Er is ook een uitdaging voor kinderen! Om een Certificaat O'Pazzo Pizzabakker te krijgen, moeten ze hun eigen pizza durven bakken.

De zondag brunch wordt geserveerd van 12.00 tot 16.00 uur.

Zondag brunch € 24,-- p.p.

Zondag kindermenu € 15,00 p.p.


Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelen. U kunt gebruik maken van wifi, kinderstoelen zijn aanwezig en honden zijn welkom!

Mocht u verder nog vragen of wensen hebben kunt u ons altijd bellen op 010-2827107 of mailen naar reserveringen@opazzo.nl.
Klik hier om te reserveren