O’PAZZO UNITED!
Ons à la carte restaurant – pizzeria – wijnbar verenigd op één menu!
English
Om de gevolgen van de overdonderende pandemie te overleven, hebben we besloten om de concepten van onze wijnbar, pizzeria en à la carte te verenigen tot één concept. Vanaf nu gaan we verder met één sterk restaurant O’Pazzo met meer zorg voor onze gasten. Kiezen hoeft dus niet meer, want je krijgt onze verschillende ervaringen verzameld op één mooi menu!
Onze filosofie
We merken allemaal dat de wereld om ons heen snel verandert, of we nu willen of niet. We moeten ons blijven ontwikkelen om bij de tijd te blijven en niet wegkijken van wat er recht voor ons staat. Daarom denken wij dat O’Pazzo ook haar steentje moet bijdragen aan (positieve) vooruitgang. Want als je een positieve verandering wilt zien, kan je het beste bij jezelf beginnen.
Wat is anders?
We beseffen ons dat sommige gerechten en ingrediënten niet weg te denken zijn uit de Italiaanse keuken. Wij willen onze gasten natuurlijk wel een heerlijke, Italiaanse ervaring bieden, dus hoe dit het beste aan te pakken? In plaats van ingrediënten waar de laatste tijd veel kritiek op is van ons menu te vegen, hebben wij kritisch gekeken naar waar en hoe ze verkregen worden. Zo halen wij ons wild bijvoorbeeld bij Treuren, waar de dieren goed behandeld worden en natuurlijke voeding krijgen. Ander vlees halen we om de hoek bij biologische slager De Groene Weg.
O’PAZZO UNITED!
Our à la carte restaurant – pizzeria – wine bar – united on a single menu!
To be able to survive the consequences of the mind blowing pandemic, we have decided to unite the concepts of our wine bar, pizzeria and à la carte. We’re moving forward with one united restaurant O’Pazzo with better care for our guests. So no need to choose anymore, because you get all 3 O’Pazzo experiences on one single menu!
Our philosophy
We all notice how rapidly the world is changing around us, whether we want it to or not. We have to keep evolving to keep up with the times and not look away from what’s in front of us. That’s why we think O’Pazzo should participate to progress in the best ways possible. Because if you want to see positive change, you have to start with yourself.
What’s different?
We realise that some dishes and ingredients are essential to Italian cuisine. We also want our guests to have a delicious Italian experience, so how to handle this best? Instead of wiping much-debated ingredients off of our menu, we took a critical look at their sources. Therefore we get our game from Treuren, where animals are treated well and receive natural food. We get other meats from around the corner at organic butcher De Groene Weg.