Sous-Chef

Crazy about cooking

Ben jij van de culinaire hoogstandjes? O’Pazzo laat je graag kennismaken met de keuken als jij de perfect fit bent. Samen met de chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor alles wat de keuken uitgaat. Je doet de bereiding van alle a la carte piatti en je stuurt de volledige keukenbrigade aan. En molto importante: jij zorgt ervoor dat de culinaire lat op O’Pazzo niveau blijft. Het gaat erom het bereidingsproces zo te coördineren dat gerechten efficiënt, snel en op een constante hoge kwaliteit klaargemaakt worden. In de keuken ben jij ook de go-to guy wanneer er klachten of groepsreserveringen zijn.

Koken is alles voor jou. In één woord: Passione. Naast koken help je de chef-kok met de administratie. Denk aan werkroosters, verlofaanvragen, vervangen personeel zoeken, reserveringen en het plaatsen van bestellingen. Elke dag probeer je samen met het team een A-okay prestatie te leveren. Na afloop sluit je met collega’s de avond af met een drankje aan de bar. Salute!

Wat jij kan verwachten:

  • Jaarcontract voor 38 uur per week (minder in overleg), met uitzicht op onbepaalde tijd
  • 5 Weken vakantie per jaar op basis van 40 uur
  • Overuren kunnen ingezet worden als vrije dagen, kan dit niet dan worden deze uitbetaald
  • Pensioenregeling
  • Een eerlijk salaris en fooi
  • 25% korting bij alle aangesloten zaken van DRG Horeca
  • Veel mogelijkheden tot eigen inbreng
  • Doorgroeimogelijkheden binnen DRG Horeca
  • Training- en opleidingsmogelijkheden
  • Een enthousiast team als 2e familie
  • Gezellig borrelen na werktijd

Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt een passie voor koken, voornamelijk voor Italiaanse gerechten
  • Je bent communicatief sterk en hebt ervaring in het aansturen en motiveren van keukenpersoneel
  • Je bent stressbestendig, gaat gestructureerd te werk en weet te schakelen wanneer het druk wordt
  • Je bent creatief en innovatief en wilt hiermee O’Pazzo tot een hoger niveau te tillen
  • Je hebt de nodige kennis van kooktechnieken en kan deze overbrengen naar collega’s
  • Je hebt ervaring in voorraadbeheer en dagelijkse bestellingen
  • Je hebt ervaring in het samenstellen van een nieuwe menukaart en het berekenen van de bijbehorende prijzen
  • Je zorgt dat de keuken er altijd netjes uitziet en ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van HACCP
  • Je hebt ervaring in het opstellen van een werkrooster, het regelen van verlof, het efficiënt inzetten van personeel, het mede selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers en het voeren van functioneringsgesprekken
  • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal

Ben jij de right fit? Solliciteer dan nu!

Push the button en overtuig ons van jouw skills. Wij zijn benieuwd waarom je denkt dat je in ons team past.

Je solliciteert op: SOUS-CHEF

Heb je nog vragen? Bel of app met onze collega’s via +31(0)68102184 of mail je vraag naar info@opazzo.nl